söndag 10 januari 2010

Omgjort mysställe

Häromdagen fick vi en liten idé om att göra om katternas lilla sovkoja lite. Det var så att vi hade en gammal högtalare som stod på fyra ben men någon (Bella) hade ner den i golvet så den slutade fungera. Kvar fanns bara själva stativet som den stod på så vi skruvade fast det på sovkojan och jättesnyggt blev det ju inte, men nog ganska mysigt för katterna!

Här skruvas stativet fast








Vad är det här? ''Sniff, sniff'''

Verkar ju mysigt!
''Vadå, såhär får man väl sova?''
''Den är godkänd!''
''Vad är det här för påhitt då?'








''Det här var ju... mysigt... snaaark''


5 kommentarer:

  1. Hej Bongo och Bella! Vi hittade hit via ett inlägg hos Wikki. Vi vill bara säga, att vi tyckte det var en jättesmart idé, det där med sovkojan. Vi har funderat på att göra om vår också, och även om vi inte kan knycka er lösning rakt av så har vi fått lite inspiration. Tack! Tassen!

    SvaraRadera
  2. Wikki är så flitig! Vi hittade också hit via hennes blog ; ) Väldigt fina bilder på Bella och Bongo! TassKram från Sven och Signe (med matte Agnes)

    SvaraRadera
  3. Mjwaooo,såå Läckert ♥...Jam & Kram!

    SvaraRadera
  4. Åh, en kattblogg jag inte varit inne på. Jamars också! Vilken tur ni har som har händiga människor. Husse klarar inte ens av att slå i en spik utan att få den i skallen. Jamars vilken mysig koja ni fick. *avundsjuk*

    SvaraRadera